Neenan Archistruction Logo
Follow Us:
Back to top
Waiting area
Front outside of building
Building with clock on it

Pueblo VA Clinic

The project consists of a 27,000 square foot renovation and a 6,000 square foot addition to create a welcoming and modern medical facility to serve veterans of the United States.

 

The United States Department of Veterans Affairs’ Pueblo clinic includes space for primary care, general radiology, physical therapy, audiology, a pharmacy, veteran support services, a biomed repair, warehouse, group conference rooms, mental health, optometry, and dental.

 

Site work consisted on adding new parking, landscaping, utilities and entrance drives to serve the new addition area, with connection to the existing parking area. An exterior entrance pedestrian canopy was added at the existing main entrance as well as the new entrance at the addition.

Square Footage:

33,000

Location:

Pueblo, CO